Tuesday, October 16, 2012

Weibon käytöstä

Hei Weibon käyttäjät! Lupasin rekisteröitymisohjeiden jälkeen tehdä seuraamisohjeet ja kirjoittaa listaa siitä, ketä seurata! Yhdenlainen lista löytyykin kätevästi netistä, joten käytän sitä hyväkseni. Kiitos Roosalle vinkistä! Credits of the list go to demoiselleQ @CpopAccess.com The list can be found here: http://www.cpopaccess.com/2011/10/collection-of-celebrity-weibo-accounts.html

Esimerkkinämme saa kunnian toimia Lollipop F:n Ao Quan a.k.a. Owodog. Seuraaminen on helppoa, kun olet löytänyt etsimäsi henkilön. Klikkaat vain vihreää palkkia!

Klikattuasi palkkia voit lisätä henkilön ryhmään. Tämä tehdään joka kerta, eli ryhmät eivät tule näkyviin, vaan kirjoitat sen uudestaan ja uudestaan. Ryhmä on näennäinen ja olemassa omaa käyttöäsi varten. Kohdan voi toki myös jättää täyttämättä. TOINEN ASIA, joka tässä kohtaa tulee vastaan, on seuraamisen näkevien ihmisten valitseminen. Käytännössä valitset siis, kuka näkee, että seuraat tätä henkilöä vai näkeekö kukaan. Lopuksi klikkaat taas vihreää palkkia!

Etusivullasi, johon pääset aina vasemmasta yläkulmasta, voit siirtyä seuraavalle tai edelliselle sivulle tai skipata sivuja.

Nyt päästään hauskaan osuuteen! ^^ Voit tallentaa, jakaa tai kommentoida kuvia, kun suurennat kuvan klikkaamalla sitä. 

Jakaessasi kuvan omalla Weibo-sivullasi voit kirjoittaa kuvaan kommentin ja valita, lähetätkö kommenttisi seurattavalle ja/ tai alkuperäiselle jakajalle.

Toivotan mitä ihanimpia hetkiä Weibon parissa! ^^

--Minna

No comments:

Post a Comment